Τι είναι τα καλοκαιρινά χαλιά και γιατί να τα επιλέξω;

Ετοιμάζεστε να βγάλετε τα χαλιά σας αλλά θα θέλατε να στρώσετε κάτι διαφορετικό που δεν θα σας ζεσταίνει αλλά θα είναι βολικό για το καλοκαίρι και θα ομορφαίνει τον χώρο σας;
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να βάλετε χαλιά καλοκαιρινά όπως είναι οι ψάθες , τα viscoge ή πιο ελαφριά χαλάκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο τον χρόνο. Υπάρχουν πολλές επιλογές και σε ποιότητες, στυλ , σχέδιο , χρώμα και διάσταση.
Γενικά τα καλοκαιρινά χαλιά είναι πιο ελαφριά από τα χειμωνιάτικα, και φυσικά πιο δροσερά.
Οι ψάθες συγκεκριμένα είναι τα πιο “πρακτικά” χαλιά για αυτό τον λόγο είναι κατάλληλα και για χώρους όπως η κουζίνα και για όλο τον χρόνο, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθαρίζονται εύκολα με ηλεκτρική σκούπα (ορισμένα και με απλή σκούπα) , πλένονται εύκολα γιατί είναι πολύ ελαφριά και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Επίσης είναι και πολύ ανθεκτικά.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού όπως το σαλόνι και η τραπεζαρία , σε διάδρομο , στην κουζίνα , σαν χαλάκι εισόδου , στο μπάνιο αλλά υπάρχουν και ορισμένες ποιότητες που είναι και για εξωτερικούς χώρους είτε σε έτοιμα χαλάκια είτε σε ψάθες που κόβονται σε επιθυμητές διαστάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε να καλύψετε όλο τον χώρο από άκρη σε άκρη και να το κρατήσετε όλο τον χρόνο.
Ψάθες θα βρείτε σας έτοιμα χαλάκια από διαδρομάκια για τον νεροχύτη της κουζίνας σας μέχρι μεγάλα χαλιά 2.00×2.90 , σετ κρεβατοκάμαρας και διαδρόμους που κόβονται σε επιθυμητό μάκρος μέχρι χαλιά που κόβονται σε ότι διάσταση επιθυμείτε για να καλύψετε τον χώρο που εσείς θέλετε.
Ένα καλοκαιρινό χαλί θα ανανεώσει το σπίτι σας και θα αναδείξει τον χώρο σας. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και χαρείτε το καλοκαιρινό σας σπίτι.

 

Αφήστε μια απάντηση

elGreek