Η εταιρία μας

Η επιχείρησή ιδρύθηκε το 1981 με έδρα στο Περιστέρι Αττικής και κυρίως δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής. Το κυρίως αντικείμενο της εταιρείας αφορά εγκαταστάσεις μοκετών και τεντών αλλά και ειδικών κατασκευών με υψηλή ποιότητα και υπευθυνότητα σε καταστήματα, ξενοδοχεία, σκάφη πολυτελείας και σπίτια. Στην λίστα των πελατών μας εντάσσονται σημαντικές εταιρείες, που κατά καιρούς εμπιστεύονται την ανάθεση ανακαινίσεων και εγκαταστάσεων.

 

Το 2000 η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της με το υποκατάστημα στην οδό Αδμήτου 14, στην πλατεία Αττικής, Αθήνα . Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μοκέτες και χαλιά, ρετάλια μοκέτας και ψάθας, ταπετσαρίες, χαλάκια για διάφορες χρήσεις, πετσέτες, μπουρνούζια, μαξιλάρια, σεντόνια, παπλώματα, αντιολισθητικούς διαδρόμους, ριχτάρια, πατάκια εξώπορτας, πλαστικά δάπεδα, γκαζόν μεταξύ άλλων.

 

Το νέο κατάστημα διαθέτει μεγάλο απόθεμα από απευθείας εισαγωγές μοκετών και χαλιών, με τιμές ιδιαίτερα χαμηλές συνδυάζοντας ποικιλία και οικονομία. Η εταιρεία διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές και λόγω της άμεσης εξυπηρέτησης αλλά και λόγω της παροχής υπηρεσιών όπως οι μεταποιήσεις – επιδιορθώσεις χαλιών και μοκετών (π.χ. ρέλι ,φάσα , κρόσσι χειροποίητο ή μηχανής, επιδιόρθωση υποστρώματος,  θερμοκόλληση , κόψιμο σε επιθυμητές διαστάσεις αλλά και σε επιθυμητά σχέδια), καθαρισμός και φύλαξη σε χαλιά, μοκέτες, παπλώματα, κουβέρτες αλλά και στρώματα καθώς και τοποθετήσεις μοκετών, πλαστικών δαπέδων, συνθετικού χλοοτάπητα σε επαγγελματικούς χώρους ( καταστήματα, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, ιατρεία, γραφεία, εκκλησιαστικούς ναούς και μοναστήρια, κτλ)αλλά και σπίτια.

 

Όλα αυτά τα χρόνια κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας επειδή προσπαθούμε εμπράκτως να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσφέροντας ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές. Οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου αποτελούν μια καινοτομία και πρόκληση με εξαίρετα αποτελέσματα μέχρι σήμερα.

 

 θα μας βρείτε:

Αδμήτου 14

Πλατεία Αττικής , Αθήνα

Τηλ. 210-82.19.191

Τηλ. Παραγγελίες

210 8219191

ΑΔΜΗΤΟΥ 14,  ΑΘΗΝΑ

Ωράριο:

                          Δευτ. - Τετ. - Σάβ. : 09.00-15.00

       Τρ.-Πεμ.- Παρ.: 09.00-14.00 & 15.00-20.00