Αποστολή & Επιστροφή

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Μπορείτε να παραγγείλετε να προϊόντα μας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Τηλεφωνικά :
Μπορείτε να δώσε τε την παραγγελιά σας στο 210-82.19.191  κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9.00 – 14.00 και 17.00-20.00 και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο από τις 9.00 – 15.00.

2. Με e-mail :
Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας . E-mail παραγγελιών :  info@homeaccessories.gr 

3. Από το website :
Μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση ( e-mail ) που έχετε καταχωρήσει, ενημερωτικό σημείωμα λήψης της παραγγελίας σας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

 

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο:

 

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε με τον νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας στέλνετε ένα e-mail ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας για να μείνει η παραγγελίας σας ενεργή. Σε περίπτωση που ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας δεν σας ικανοποιεί η παραγγελιά σας θα ακυρώνεται.

Παρόλη την προσπάθεια που καταβάλουμε ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, υπάρχει περίπτωση κάποιος προμηθευτής μας να έχει καταργήσει κάποιο είδος είτε να είναι σε έλλειψη χωρίς να μας έχει προειδοποιήσει. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail  για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

 

Παραλαβή από τον χώρο μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελιά σας από το κατάστημά μας το οποίο βρίσκεται Αδμήτου 14, πλατεία Αττικής Αθήνα, λίγα μέτρα από τον Σταθμό Αττική της ώρες λειτουργίας του καταστήματος οι οποίες είναι Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9.00 – 14.00 και 17.00-20.00 και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο από τις 9.00 – 15.00.

Η παραλαβή μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 έως 7 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση περεταίρω καθυστέρησης θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής.

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε κάποιο προϊόν πριν το αγοράσετε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα ώστε να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν βρίσκονται στο κατάστημα.

Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα έχετε 5% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελιάς σας όταν η πληρωμή γίνει με μετρητά ενώ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα έχετε την δυνατότητα άτοκων δόσεων (ο αριθμός των δόσεων εξαρτάται από το συνολικό ποσό της παραγγελίας) .

 

Παράδοση στον χώρο σας

Η παράδοση στον χώρο σας γίνονται με εταιρεία courier είτε με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Οι αποστολές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου -Κυριακής και αργιών.
Ενδεικτικά το κόστος αποστολής έχει ως εξής:

Για την Αθήνα & όμορους δήμους : 4,00€

Για την υπόλοιπη Αττική : 4,00€
Για την υπόλοιπη Ελλάδα :5,00€

Για παραγγελίες άνω των 100,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση απομακρυσμένης περιοχής το κατάστημά μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής έως την κεντρική πόλη του νομού.

 

Χρόνος παράδοσης

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι 2 – 15 εργάσιμες ημέρες αλλά για προϊόντα που γίνονται ειδική παραγγελία (πχ χαλάκια corfu ή κάποιες από τις μοκέτες) μπορεί να φτάσει και τις 20 εργάσιμες ημέρες.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που παραλάβατε στις περιπτώσεις που υπάρχει κάποιο ελάττωμα στην ποιότητα που ξέφυγε από τον έλεγχο μας είτε έγινε κάποιο λάθος κατά την αποστολή της παραγγελίας (λανθασμένα προϊόντα, λάθος την αποστολή, στην τιμολόγηση κτλ)

 

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας μπορείτε εντός 5 εργάσιμων ημερών να το επιστρέψετε και να το αντικαταστήσετε αρκεί

 

  • να επικοινωνήσετε την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραλαβής με το κατάστημα είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.
  • το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με την συσκευασία που σας παραδόθηκε άθικτη
  • το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής.

 

Επιστροφές σε προϊόντα που κόβονται σε επιθυμητές διαστάσεις όπως μοκέτες, διάδρομοι,  πλαστικά δάπεδα γκαζόν κτλ δεν γίνονται δέκτες. Ισχύει και για τα προϊόντα που γίνονται ειδική παραγγελία σε μέτρα είτε σε χρωματισμό που επιθυμεί ο πελάτης. Στην μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει αλλαγή είναι αν έχει γίνει κάποιο λάθος σε χρώμα είτε σε διάσταση από εμάς.

 

Επίσης δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα των οποίων οι συσκευασίες τους είναι ανοιχτές , κατεστραμμένες ή έχουν περάσει 20 μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας.

 

Συνοψίζοντας:

  • Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν στο χώρο μας, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος
  • Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 20 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του στο χώρο μας.

 

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε εταιρεία μεταφορών ή courier επιθυμείτε στην παρακάτω διεύθυνση : Αδμήτου 14, Αθήνα Τ.Κ 104 40.

Τηλ. Παραγγελίες

210 8219191

ΑΔΜΗΤΟΥ 14,  ΑΘΗΝΑ

Ωράριο:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 09.00-15.00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκ.: 09.00-14.00/17.30-20.00