Αποστολή & Επιστροφή

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε να προϊόντα μας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Τηλεφωνικά :
Μπορείτε να δώσε τε την παραγγελιά σας στο 210-82.19.191  κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9.00 – 14.00 και 17.00-20.00 και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο από τις 9.00 – 15.00.

2. Με e-mail :
Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας . E-mail παραγγελιών :  info@homeaccessories.gr 

3. Από το website :
Μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση ( e-mail ) που έχετε καταχωρήσει, ενημερωτικό σημείωμα λήψης της παραγγελίας σας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

 

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο:

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε με τον νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας στέλνετε ένα e-mail ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας για να μείνει η παραγγελίας σας ενεργή. Σε περίπτωση που ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας δεν σας ικανοποιεί η παραγγελιά σας θα ακυρώνεται.

Παρόλη την προσπάθεια που καταβάλουμε ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, υπάρχει περίπτωση κάποιος προμηθευτής μας να έχει καταργήσει κάποιο είδος είτε να είναι σε έλλειψη χωρίς να μας έχει προειδοποιήσει. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail  για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Παραλαβή από τον χώρο μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελιά σας από το κατάστημά μας το οποίο βρίσκεται Αδμήτου 14, πλατεία Αττικής Αθήνα, λίγα μέτρα από τον Σταθμό Αττική της ώρες λειτουργίας του καταστήματος οι οποίες είναι Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9.00 – 14.00 και 17.00-20.00 και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο από τις 9.00 – 15.00.

Η παραλαβή μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 έως 7 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση περεταίρω καθυστέρησης θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής.

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε κάποιο προϊόν πριν το αγοράσετε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα ώστε να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν βρίσκονται στο κατάστημα.

Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (με πιστωτική κάρτα έχετε και την δυνατότητα άτοκων δόσεων ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από το συνολικό ποσό της παραγγελίας) .

Παράδοση στον χώρο σας

Η παράδοση στον χώρο σας γίνονται με εταιρεία courier είτε με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον όγκο και το βάρος των προϊόντων που έχετε παραγγείλει (παραγγελίες στις οποίες τα προϊόντα είναι ογκώδη και βαριά αποστέλνονται με μεταφορικές εταιρείες) . Οι αποστολές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου -Κυριακής και αργιών.
Ενδεικτικά το κόστος αποστολής έχει ως εξής:

Για την Αθήνα & όμορους δήμους : 4,00€

Για την υπόλοιπη Αττική : 4,00€
Για την υπόλοιπη Ελλάδα :5,00€

Για παραγγελίες άνω των 100,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση απομακρυσμένης περιοχής το κατάστημά μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής έως την κεντρική πόλη του νομού.

 

Χρόνος παράδοσης

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι 2 – 15 εργάσιμες ημέρες αλλά για προϊόντα που γίνονται ειδική παραγγελία (όπως κάποιες μοκέτες ή και χαλιά σε επιθυμητή διάσταση) μπορεί να φτάσει και τις 20 εργάσιμες ημέρες, πάντα όμως με την απαραίτητη ενημέρωση του πελάτη.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το κατάστημα μας προσπαθεί να δώσει μια αναλυτική και πλήρη εικόνα των προϊόντων του μέσω των αναλυτικών περιγραφών και των φωτογραφιών . Υπάρχει πάντα όμως η περίπτωση να μην πληρεί το προϊόν της προσδοκίες του πελάτη από την στιγμή που δεν υπάρχει φυσική επαφή , για αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής του.

Σε όλα μας τα προϊόντα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος ώστε να σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση αλλά μπορεί να τύχει κάτι να ξεφύγει της προσοχής μας

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχετε παραλάβει διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχετε παραγγείλει

 1. Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του
 2. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση για να γίνει δεκτό. Αυτό σημαίνει ότι : 1.Δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί με κανένα τρόπο  2. Να μην έχει πλυθεί 3. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του 4. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.  
 3. Θα πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από εμάς και να συνοδεύεται από τα παραστατικά αγοράς του (απόδειξη λιανικής , τιμολόγιο πώλησης κτλ)
 4. Το ελαττωματικό προϊόν μπορεί να αντικατασταθεί μόνο με το ίδιο προϊόν (σε περίπτωση αποστολής λάθος προϊόντος μόνο με το σωστό)

Διαδικασία Επιστροφής

 • Επικοινωνείτε με το κατάστημα μας αφού παραλάβετε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail για να μας γνωστοποιήσετε το πρόβλημα και να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της αποστολής.
 • Μας στέλνετε μια φωτογραφία μέσω e-mail σε περίπτωση ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος στο info@home-accessoreis.gr ώστε να έχουμε μια εικόνα και να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή
 • Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή του
 • Το στέλνετε με την εταιρεία που σας έκανε την παράδοση υπόψιν Home-accessories.gr , Αδμήτου 14 , Αθήνα Τ.Κ. 10440 , και τα μεταφορικά βαραίνουν το κατάστημά μας.

 

Τα έξοδα επιστροφής τα χρεωνόμαστε εμείς μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή δικού μας λάθους. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης τα έξοδα μεταφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-8219191

Επιστροφές σε προϊόντα που κόβονται σε επιθυμητές διαστάσεις όπως μοκέτες, διάδρομοι,  πλαστικά δάπεδα γκαζόν κτλ δεν γίνονται δέκτες. Ισχύει και για τα προϊόντα που γίνονται ειδική παραγγελία σε μέτρα είτε σε χρωματισμό που επιθυμεί ο πελάτης. Στην μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει αλλαγή είναι αν έχει γίνει κάποιο λάθος σε χρώμα είτε σε διάσταση από εμάς. Επίσης δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε προϊόντα όπως μαξιλάρια όπου η συσκευασία τους έχει ανοιχτεί , για λόγους υγιεινής. 

Επίσης δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα των οποίων οι συσκευασίες τους είναι ανοιχτές , κατεστραμμένες ή έχουν περάσει 15 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας.

Σημείωση: Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αναπαράγουμε με ακρίβεια τα προϊόντα μας. Δεν μπορούμε να δεχτούμε όμως ευθύνες για την μη σωστή παρουσίαση αποχρώσεων διότι οι διαφορετικές ρυθμίσεις στις οθόνες των υπολογιστών ενδέχεται να έχουν επίδραση στην εμφάνιση των αποχρώσεων των προϊόντων. 

Σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης του καταναλωτή

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του.

Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις

 • Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. (Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί , πλυθεί, καταστραφεί η συσκευασία τους δεν μπορούν να επιστραφούν)
 • Η δήλωση υπαναχώρησης γίνεται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και το κατάστημά μας είναι υποχρεωμένο να στείλει επιβεβαίωση της παραλαβής της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβει.
 • Η επιστροφή γίνεται στο κατάστημά μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και αυστηρά μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που μας δηλώσατε την υπαναχώρηση της σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
 • Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο εφόσον ο πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε το κατάστημά μας για την αποστολή των προϊόντων σε αυτόν καθώς και τα έξοδα επιστροφής.
 • Ομοίως το κατάστημά μας υποχρεούται να σας επιστρέψει το ποσό που εισέπραξε καθώς και τα έξοδα παράδοσης (εξαιρουμένων τυχόν συμπληρωματικών εξόδων λόγω επιλογής του πελάτη να χρησιμοποιήσει άλλο τρόπο παράδοσης από τον οικονομικότερο τρόπο που προσφέρουμε εμείς)  εντός 5 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε και θα ελέγξουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης χωρίς να του χρεωθούν τυχόν έξοδα για την επιστροφή.

 

 

Τηλ. Παραγγελίες

210 8219191

ΑΔΜΗΤΟΥ 14,  ΑΘΗΝΑ

Ωράριο:

  Δευτ. -Τετ.-Σάβ. : 09.00-15.00

 Τρ.–Πεμ.–Παρ. : 09.00-14.00 & 17.00-20.00